Keresés
22O
Debrecen
2017.06.26., hétfő (János, Pál)
Cukormennyország: megérkezett a fagyival töltött kürtőskalács Debrecenbe

Cukormennyország: megérkezett a fagyival töltött kürtőskalács Debrecenbe

Gasztro Somló-Bakos Dalma- 2017.04.07. 19:23
Nutellával, lekvárral, tejszínhabbal, csokival, vagy gyümölccsel kéred?
A bakator nyomában – újra csúcson lehet az érmelléki bor?

A bakator nyomában – újra csúcson lehet az érmelléki bor?

Gasztro Offmedia- 2017.04.05. 05:06
Debrecen is támogatja a Bihardiószegen májusban megrendezendő Bakator bor- és gasztrofesztivált. De mit is érdemes erről tudni?
Pataky Péter: „Vállalhatatlan, ha a szakács át akarja verni a vendéget”

Pataky Péter: „Vállalhatatlan, ha a szakács át akarja verni a vendéget”

Gasztro Somló-Bakos Dalma- 2017.03.25. 04:59
Tapasztalatokról, karrierről, mestervizsgáról, sikerekről, és a hazai szakácsképzésről is elmondta a véleményét Bernáth József konyhafőnök, Pataky Péter, illetve Chlebik József.
Ismerd meg a francia gasztronómiát - Debrecenben is

Ismerd meg a francia gasztronómiát - Debrecenben is

Gasztro MTI- 2017.03.20. 11:16
Öt földrész 150 országában 2000 étterem népszerűsíti a francia gasztronómiát kedden a Gout de/Good France projekthez kapcsolódva, melyben idén már tizenöt magyar étterem is részt vesz.
Valami újdonságra készül a fűszerpaprikával a Debreceni Egyetem

Valami újdonságra készül a fűszerpaprikával a Debreceni Egyetem

Gasztro MTI- 2017.03.13. 13:45
Fűszerpaprika nemesítését és kertészeti technológia fejlesztését végzi a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) pályázatán elnyert 531 millió forint vissza nem térítendő támogatásból az Univer Product Zrt. konzorciumi partnereivel - tájékoztatott a cég hétfőn.
Nem is olyan rossz a sulis menza?

Nem is olyan rossz a sulis menza?

Gasztro MTI- 2017.03.10. 07:50
A megkérdezett tanulók 62 százaléka szerint jó, 15 százalékuk szerint nagyon jó az iskolai menzán kapott étel.
Bezár a belváros leghíresebb reggelizője

Bezár a belváros leghíresebb reggelizője

Gasztro Offmedia- 2017.02.24. 15:49
A Facebook-oldalán jelentette be a debreceni Rádi Pékség, hogy pénteken van nyitva utoljára.
Gasztro-botrány: az Aldi szerint náluk mindenhol ugyanolyan a minőség

Gasztro-botrány: az Aldi szerint náluk mindenhol ugyanolyan a minőség

Gasztro MTI- 2017.02.24. 15:16
Semmilyen különbség nincs az Aldi több országban is forgalmazott sajátmárkás termékeinek minősége között, az üzletlánc által is árult, más nemzetközi márkák gyártói viszont maguk felelnek a minőségért - hangsúlyozta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója a társaság biatorbágyi központjában rendezett pénteki sajtóbeszélgetésen.
Akarsz egy jót enni? Újra itt az Étterem Hét

Akarsz egy jót enni? Újra itt az Étterem Hét

Gasztro MTI- 2017.02.23. 10:59
Ismét kedvezményes áron kínálnak háromfogásos menüsorokat, a magyar éttermek különleges fogásait az Országos Étterem Héten március 13. és 19. között.
Ez az igazság: silányabb termékeket hoznak Magyarországra a multik

Ez az igazság: silányabb termékeket hoznak Magyarországra a multik

Gasztro Offmedia- 2017.02.16. 09:29
A hazai hatósági vizsgálatok eredményei is alátámasztják, hogy a multinacionális élelmiszergyártók eltérő minőségű termékekkel látják el a nyugat-európai és a kelet-közép-európai régió boltjait - írja csütörtöki számában a Magyar Idők.
Figyelem, óvatosan a chia-maggal!

Figyelem, óvatosan a chia-maggal!

Gasztro MTI- 2017.02.09. 14:15
Bár a chia-mag, magyar nevén aztékzsályamag slágerterméknek számít, értékesítésének szigorú feltételei vannak, nem árusítható például ömlesztve, illetve pudingba vagy joghurtba keverve, a napi maximális ajánlott beviteli mennyiség felett pedig emésztési problémákat okozhat - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Melyik az elmúlt öt év legjobb magyar bora?

Melyik az elmúlt öt év legjobb magyar bora?

Gasztro Offmedia- 2017.01.24. 13:52
Először rendezte meg Super 12 nevű meghívásos borversenyét a Magyar Borszakírók Köre, amelynek ünnepélyes díjátadója január 28-án, 15 órától kezdődik a debreceni Déri Múzeumban.
Vigyázat: szalmonellás a Lidl kölesgolyója!

Vigyázat: szalmonellás a Lidl kölesgolyója!

Gasztro Offmedia- 2017.01.18. 14:48
Mutatjuk, pontosan melyik terméket hívja vissza az áruház.
Íme, ez az új kézműves serház

Íme, ez az új kézműves serház

Gasztro Somló-Bakos Dalma- 2017.01.10. 02:04
Hajdú-Biharban nem igazán vagyunk elkényeztetve, ha kézműves sörökről van szó. Ebbe az űrbe robbant bele 2016 végén a Hajdú Serház. Elmentünk hozzájuk Hajdúböszörménybe, hogy megtudjuk, kik is ők.
A nagy virsliteszt: ezek a legjobb sertésvirslik

A nagy virsliteszt: ezek a legjobb sertésvirslik

Gasztro Offmedia- 2016.12.27. 11:51
A szilveszter egyik slágertermékét tesztelte a Nébih. Mutatjuk, milyen eredménnyel!
Hogyan lesz bornagyhatalom Debrecenből?

Hogyan lesz bornagyhatalom Debrecenből?

Gasztro Offmedia- 2016.12.08. 05:20
A polgármester azt szeretné, hogy Debrecen bortermelő vidékké váljon.
Titkolják, mit választott a zsűri a város borának

Titkolják, mit választott a zsűri a város borának

Gasztro Offmedia- 2016.12.08. 01:14

Megválasztották Debrecen 2017-es város borát, de még nem árulták el, melyik nyert.

Elkészült az ország első kézműves pizzakészítő üzeme Debrecenben

Elkészült az ország első kézműves pizzakészítő üzeme Debrecenben

Gasztro MTI- 2016.12.05. 11:24
Az ország első kézműves pizzakészítő üzemét adták át a családi vállalkozásként működő SeaMaster Products Kft. telephelyén hétfőn Debrecenben.

Naptár