Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.19., péntek (Emília)

A veronai baleset negyedik súlyos sérültje is itthon van

MTI- 2017.01.23. 14:14
1149
Megérkezett Magyarországra a pénteki veronai buszbaleset negyedik súlyos sérültje hétfőn kora délután - közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.
Az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában elhangzott, hogy a repülővel érkező sérült egy férfi, aki koponyasérülést szenvedett. A három másik súlyos sérülthöz hasonlóan őt is a budapesti Honvédkórházban kezelik tovább.

Péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

A buszbaleset helyszíne az A4-es autópályán az észak-olaszországi Veronánál
Forrás:MTI/Varga György
Két utast válságos állapotban kezelnek veronai kórházakban, ők egyelőre nem hozhatók Magyarországra. Négyen súlyos sérüléseket szenvedtek, közülük egy 50-60 év körüli, másod- és harmadfokú égéseket szenvedett pár vasárnap délután érkezett a Honvédkórházba. Vasárnap este érkezett a harmadik sérült, egy 30 év körüli férfi, akinél csonttörést, szalagsérülést és kisfokú égési sérülést állapítottak meg. Mindhármuk állapota stabil, maguknál vannak és kommunikálnak.

A baleset könnyebb sérültjei már elhagyhatták Olaszországot.

Hozzászólások