Keresés
1O
Debrecen
2018.01.17., szerda (Antal, Antónia)

Áll a bál: érvényetelen népszavazásról posztolt a 30y

Offmedia- 2016.09.29. 14:27
938
A pécsi zenekar a Facebook-oldalán osztotta meg, ők hogyan fognak szavazni.
"Nem térítünk. Csak legyen tiszta, mi mit" - írja Facebook-oldalán a 30y zenekar az alábbi képpel:

Forrás:Facebook/30y
A kommentelőket alaposan meg is osztotta az együttes. "... Nagy bátorság kell, hogy fel merjük vállalni a véleményünk egy olyan országban ahol az emberek nagy része teljesen hülye. Respect a 30y-nak!" - fogalmaz az egyik kommentelő.

Többen amiatt szomorkodnak, hogy a 30y politikával foglalkozik, egyikőjük ezt írta: "Óriási csalódás, egy világ omlott össze, nagyon nem kellett volna." De akadt olyan rajongó is, aki a vélemény miatt csalódott a bandában, és olyat kommentelő is van, aki nyersen annyit írt: "Én sem alkotok véleményt, de a k**va anyátokat." A 30y posztjára többen is úgy reagáltak, hogy "eddig szerették" őket.

Október másodikán a kötelező betelepítési kvótáról tart a kormány népszavazást. A kérdés így szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

A kormánypárt és a Jobbik a "nem" mellett kampányolnak, míg az MSZP vagy a DK inkább arra kérik a választókat, hogy maradjanak otthon és ne menjenek el szavazni. Az országot megosztotta a kérdés, a téma rengeteg agressziót, indulatot szított.

Kapcsolódó hírek:

Hozzászólások