Keresés
0O
Debrecen
2018.01.17., szerda (Antal, Antónia)

Brutálisan megölte a nagymamáját

Offmedia- 2016.06.09. 14:55
327
82 késszúrással ölte meg az idős nőt.
Jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla azt az encsi férfit, aki 82 késszúrással megölte nagyanyját. A vádlottat az édesanyja kisgyerek korától egyedül nevelte Encsen. A középiskolai tanulmányainak befejezéséig a közte és a nagyszülők közti viszony jónak mondható volt, de az érettségit követően a nagyszülők elvárása az volt, hogy a vádlott rendszeres munkából származó jövedelemmel is támogassa édesanyját, aki időközben rokkanttá vált. Azonban ez nem történt meg.

A nagyszülők, főleg L. Iné sértett több alkalommal is szóvá tette ezt, szidta a vádlottat életmódja miatt. 2010-től folyamatosan romlott a viszony a vádlott és édesanyja valamint a nagyszülők között. 2011-ben a nagyszülők többször észlelték, hogy a nagymama pénztárcájából kisebb összegű készpénz tűnt el, emiatt a vádlottat felelősségre is vonták, majd kitiltották az encsi nagyszülői házból.

Fotónk illusztráció
Forrás:police.hu
2012 augusztusában L. I. kocsijába felvette lányát, akivel együtt a család gyümölcsösébe mentek szedret szedni, míg a nagyszülői házban maradt L. Iné sértett. A vádlott magához vett 2 kést, majd az anyja kerékpárjával a nagyszülői házhoz ment, ahol a kamrában több alkalommal testszerte megszúrta anyai nagyanyját. A vádlott ezután fel-alá járkált az udvaron. A rendőrséget a szomszédok értesítették, akik nem engedték ki a vádlottat az udvarról, amíg a rendőrök meg nem érkeztek. A sértettet összesen 82 szúrás érte, halálát az ezekhez társuló kivérzés okozta.

Hozzászólások