Keresés
2O
Debrecen
2018.01.17., szerda (Antal, Antónia)

Gyilkosság: lelőttek egy házaspárt Nyíregyházán

Offmedia- 2016.08.31. 20:57
1265
Egy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán.
A 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-vel. Fedor Rita az MTI tudósítójának megerősítette, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

Forrás:MTI/Taipusz Attila
A korábbi rendőrségi közlemény szerint egy eddig ismeretlen férfi egy Friss utcai családi házban lőtte meg az ott élő házaspárt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást. Az Index azt írja, a házban ott volt egy hétéves ikerpár is, de nekik nem esett bántódásuk, viszont állítólag sokkos állapotban vannak.

Forrás:MTI/Taipusz Attila
Az MTI helyszínen lévő tudósítója azt látta, hogy a Friss utcában nagy a rendőri jelenlét, a rendőrök helyszínelnek, a szomszédokat hallgatják meg. A családi házat harminc-negyven méternél közelebb nem lehet megközelíteni, a közeli 41-es főút városba bevezető szakaszán is több rendőrautó áll.

Forrás:MTI/Balázs Attila

FRISSÍTÉS:
A rendőrség szerda este közzétette a menekülő gyanúsított adatait és fotóját. Egy 54 éves, román állampolgárságú férfiról van szó, Dr. Stamatiu Dannak hívják. A rendőrök szerint a gyilkosság után egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia típusú személygépkocsival menekült. Kérik, hogy jelentkezzen, aki tud róla. A férfi valószínűleg a Sátoraljai Erzsébet Kórházban tüdőgyógyász főorvos.

Dr. Stamatiu Dan - őt keresi nagy erőkkel a rendőrség
Forrás:police.hu

Hozzászólások