Keresés
4O
Debrecen
2018.11.20., kedd (Jolán)

Már egy éve rejtegette kisbabája holttestét az érdi nő

MTI- 2017.01.13. 14:11
845
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája azt az érdi nőt, aki 2015 végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét - közölte a Pest Megyei Főügyészség.
A főügyészség korábbi közlése szerint 2017. január 13-án, pénteken indítványozták annak az érdi nőnek az előzetes letartóztatását, aki még 2015 év végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét. Az érdi asszony 2015-ben teherbe esett, ám terhességét eltitkolta a családja előtt és orvosnál sem járt. 2015 év végén leánygyermeket szült egyedül, és amikor a csecsemő felsírt, a nő megfojtotta az újszülöttet. Ezután becsomagolta a holttestet és azt egy táskába tette, majd a házuk különböző pontjain rejtegette. A földi maradványokat a gyanúsított hozzátartozói a napokban találták meg, és ők értesítették a rendőrséget - összegezte a történteket az ügyészség közleménye.

Képünk illusztráció
A nővel az ügyészség közölte, hogy tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják és indítványozták előzetes letartóztatását.

Hozzászólások