Keresés
-18O
Debrecen
2019.09.23., hétfő (Tekla)

Elit ligában a Campus Fesztivál

Offmedia- 2017.05.04. 15:58
1531
Nemzetközi szintű elismerést kapott az idén tíz éves Campus Fesztivál.
A legkomolyabb európai minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legmagasabb szintű minősítést adta az idén tíz éves Campus Fesztiválnak. Az értékelésnél fontos szempont volt, hogy a rendezvény kulcsszereplő a kelet-magyarországi fiatalok elérésében és zenei felhozatalával, valamint a fesztivál kísérőprogramjaival minőségi időtöltést biztosít - írja az unideb.hu.

Forrás:Somló Samu
A fesztivál az elmúlt évek során számtalan esetben bizonyította, hogy fontos számára a különleges kulturális tartalom közvetítése. 2014-ben már Artisjus-díjat is kapott, most pedig az európai szervezet is elismerte a rendezvényszervezők tevékenységét. A Campus ezzel a magas művészi minőséget képviselő, lokális, nemzeti és nemzetközi szinten is szignifikáns hatással bíró fesztiválok sorába léphetett, azaz a külföldön is elismert nyári rendezvények közé került.

A legnépszerűbb magyar előadók mellett idén a The Prodigy, a dán Lukas Graham, a berlini DJ-producer Alle Farben, Charlott Boss, azaz Nod One's Head, valamint a kilencvenes évek legnépszerűbb dance párosa, a 2 Unlimited is vendége lesz az immár tizedik születésnapját ünneplő Campus Fesztiválnak július 19. és 23. között a debreceni Nagyerdőben. A programokról további részleteket itt lehet olvasni.

Hozzászólások