Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.14., csütörtök (Aliz)

Gyúrunk a szabadságra! – Debrecenben indul a Belmondo országos turnéja

Offmedia- 2017.03.06. 14:05
1019
Fennállása tíz évének legnépszerűbb és legjellemzőbb dalaiból állította össze tavaszi koncertprogramját a Belmondo. A Czutor Zoltán vezette rockzenekar március 11-én a debreceni Nagyerdei Víztoronyban indítja el az országjáró turnét, amelynek mottója „Gyúrunk a szabadságra!” . A vendég a helyi The Orange Sofa zenekar.
Országjáró tavaszi turnéra indul a Belmondo. A rockzenekarnak mozgalmas éve volt sok fellépéssel és fesztivállal, novemberben pedig a banda nagyszabású, teltházas koncerttel és vendégelőadókkal ünnepelte meg a tizedik születésnapját a budapesti Akvárium Klubban.  A Belmondo tagjai az év elején rövid szünetet tartottak, de csak azért, hogy márciusban a szó átvitt értelmében újra szabadságra menjenek.

-A tavaszi országjáró koncertturnénk mottója „Gyúrunk a szabadságra”.  A szabadság mindig is fontos volt számunkra, a jelentősége pedig manapság egyre inkább felértékelődik. A tavasz, a napsütés magával hozza az igényt a változtatásra, a dolgok jobbá tételére. Merjünk szabadok lenni, merjünk gondolkodni, játszani, és kimondani azokat a dolgokat, amiket sokszor magunkban tartunk! Ezt a lendületet és friss energiát szeretnénk átadni a koncerteken – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

Forrás:Kovács Péter
A rockzenekar tavaszi turnéja március 11-én indul a debreceni Nagyerdei Víztoronyban. A koncert repertoárjának alapjait az a válogatás adja, amit a Belmondo a 10. születésnapjára állított össze. Felcsendülnek a legnépszerűbb rádiós slágerek, például a Lesz, volt, van és a Mikor, de előkerülnek ritkábban játszott, mégis nagyon jellemző szerzemények is az elmúlt évtizedből és a legutóbbi, Kalapot le című nagylemezről. A nyitókoncert és a turné vendége a The Orange Sofa nevű debreceni zenekar lesz az NKA és a Cseh Tamás Program jóvoltából.

Hozzászólások