Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.20., szerda (Jolán)

Itt az év vége: újra hazai pályán a Tankcsapda

Offmedia- 2016.12.28. 02:46
1491
A tavalyi három debreceni klub koncert után december 29-én visszatér a Főnix Csarnokba a Tankcsapda, amely immár huszonötödik alkalommal zárja “hazai pályán” az évet, ráadásul tizedik alkalommal koncerteznek Lukács Laciék a Főnixben.
A Tankcsapda először 2004 őszén a zenekar 15. évfordulóján avatta fel hazánk második legnagyobb fedett csarnokát. Magyarország legnépszerűbb rockzenekara és a csarnokot megtöltő Tankcsapda-rajongók azóta is felejthetetlen élményt szereztek évről évre egymásnak az évzáró eseményeken. Ennek nyomát két látványos felvétel is megőrizte, a 15 éves jubileumi, valamint a 25 éves jubileumi este is DVD-re került.

A zenekar 1992 óta hagyományosan Debrecenben lép fel utoljára az évben, idén a tizedik Főnix következik, ami önmagában egy igazán egyedülálló dolog nem csak Debrecenben, hanem országos viszonylatban is. A jubileuminak is felfogható koncertre nagyon sokan vidékről, vagy a környező országokból is készülnek, igencsak teltház várható az évzáró estén. A koncert jelentőségét tovább növeli, hogy egészen április 28-ig nem láthatjuk a Tankokat, 2017-ben a Budapest Arénában koncerteznek majd először.

Debrecenben a “tankok” előtt a magyar heavy metal legendás zenekara a 30 éves fennállását ünneplő Diktátor, és a nagyszerű zenészekből összeverődött rock formáció a ’Világvevő’ című lemezének bemutatójával érkező Useme melegíti be a közönséget.

Jegyek a kijelölt MOL kutakon, a Tourinformban, a Rock Music Shopban a  Fórum Garage Store üzletében és a Ticketportal hálózatában kaphatók.

Hozzászólások