Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.19., kedd (Erzsébet)

Összegyűjtöttük a legjobb halloweeni programokat

Offmedia- 2016.10.26. 22:58
1701
Ilyen programok lesznek pénteken és szombaton Debrecenben.
Eredetileg csak az angolszász országokban ünnepelték a kelta halotti kultuszt, a Halloweent, amely a boszorkányok, kísértetek, egyéb szellemek éjszakája, de ma már világszerte rengeteg eseményt szerveznek hozzá kapcsolatosan.

Így van ezzel Debrecen is, megnéztük, a városban melyek lesznek a legjobb halloweeni programok. Ha kihagytunk valamit a felsorolásból, írd meg bátran kommentben!

Tökfaragó verseny

Pénteken délután az Amerikai Kuckó összetett programot szervez a Méliusz Juhász Péter Könyvtárban, ahol lesz töklámpás faragó verseny, jelmezverseny, kézműves foglalkozás, illetve sütőtökös sütikészítő verseny is. A belépés ingyenes, további részletek ide kattintva találhatóak!

Halloweeni szauna

Igen, jól írtuk: a Sauna Team Debrecen az Aquaticumban speciális szauna programmal készül péntek este. A wellness rajongóknak kihagyhatatlan, minden további információt itt tesznek közzé a szervezők.

Horrorszínház

Ha lehet hinni a Facebooknak, akkor ez lesz Debrecen legfelkapottabb eseménye, amit az Ifiházban szerveznek meg. Interaktív színházra, horrortúrára, félelemre, kalandokra számíthatunk majd pénteken és szombaton. Eredetileg egyébként csak 1 estés lett volna a rendezvény, de annyian érdeklődtek, hogy szombaton ismételnek. Az időpontokról itt lehet tájékozódni:

Beöltözős buli

A Simonffy utcán lévő Drazsé bár Halloween Night bulit hirdetett. A személyzet biztosan be lesz öltözve, az a vendég pedig, aki szintén jelmezben jelenik meg, ajándék welcome drinket kap.

Véradás

A jótékonykodást, az önkéntességet miért ne lehetne összekötni egy ilyen eseménnyel? A Debreceni Hősök csoportos véradást szervez az Országos Vérellátó Szolgálat Debreceni Regionális Vérellátó Központjába.

Vidámparki programkavalkád

Kísértetkastély, boszorkánypatkolás, szellemvasút, arcfestés - többek között ilyen programokkal várja szombaton délután a látogatóit a Vidámpark. A részletekről korábban már írtunk, itt lehet megnézni, mi mindennel készülnek.

Szellemjárat Zsuzsival

A Zsuzsi Erdei Vasút sem marad ki a Halloween őrületéből. Szombaton éjszakai vonatozásra hívják az érdeklődőket, lesz tábortűz, illetve sütőtökös meglepetés is azoknak, akik ott lesznek.

Hozzászólások