Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.14., csütörtök (Aliz)

Baráti sörözésből lettek a sikersztorik

Offmedia- 2017.05.17. 14:26
1440
A debreceni Business&Beer következő eseményén azt is meg lehet tudni, kihez érdemes fordulni a vállalkozásunk beindítása előtt.
Kevés annyira színes üzleti összefogás van az országban, mint amilyen a debreceni. Van itt minden: innovátor és startupper képzés felnőtteknek (IGEN Debrecen), üzleti rendezvénysorozat vállalkozóknak és vállalkozó palántáknak (Business & Beer), vállalkozó képzés egyetemistáknak (Team Academy Debrecen), és rendezvénysorozat a technológia szerelmeseinek (DebTech Meetup).

A Business & Beer üzleti rendezvénysorozat főműsora egy talkshow, ahol minden alkalommal komoly teljesítményt elérő vállalkozók, üzletemberek és üzletasszonyok mesélik el a történetüket. Innen a szlogen: Sikersztorik, Debrecenben!

A legutóbbi Business & Beer talkshow vendégei balról-jobbra: Csarnai Róbert, Karasszon Dezső, Kazai Péter és Süvöltős László
A rendezvénysorozat következő eseményén, csütörtök este kiderül, mely építőkövekből áll Debrecen innovatív vállalkozói és startup közössége, ökoszisztémája. Kik építik a város üzleti közösségeit és miért? Hol tart a debreceni startup élet Nagyváradhoz képest? Kikhez fordulhatsz egyetemistaként és 30 felett, ha vállalkozást akarsz tanulni?

A pódiumvendégek között megtaláljuk Katonáné Kovács Juditot (Innovatív Generáció Debrecen), Popovics Pétert (coach, Team Academy, klubhálózat és fesztivál vendéglátási igazgató, Debreceni Campus NPK Kft.),  Kiss Ákost, a Debtech meetup szervezőjét és Süvöltős Lászlót, a Business&Beer alapítóját is.

Húszfős baráti sörözésből indult

Kicsiben indultunk, mondja az eseménysorozatról Süvöltős László. „Az indulásnál csak 20 fő volt a rendezvényeken, fokozatosan növekedett a látogatószám esetenként 110 fő felé. Eddig közel 40 helyi vállalkozó mesélte el nálunk a történetét, amiből rengeteget tanultak a vendégek. Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a rendezvénysorozat kulcs üzenetét: teljesítménnyel és szorgalommal bárki lehet sikeres” - tette hozzá.

Hozzászólások