Keresés
-18O
Debrecen
2019.08.21., szerda (Sámuel, Hajna)

Hogyan lesz valaki sikeres és menő vállalkozó?

Offmedia- 2016.11.09. 17:06
950
Ha vannak ilyen céljaid, a debreceni Startup Hét neked szól!
Izgalmas, egy héten át tartó programsorozat indul Debrecenben november 14-én, ekkor startol ugyanis a Startup Hét Debrecen 2016. A rendezvény célja, hogy minél többen tudomást szerezzenek a vállalkozóvá válásról, ismerjék meg a helyi szereplőket, fellendüljenek az együttműködések. A szervezők ezen felül szeretnék megmutatni, hogy városunk élhető, vállalkozóbarát és szerethető.

Az SHD2016 programsorozata két fő részre osztható, főprogramokra és kísérő programokra. 6 főprogram lesz, hétfőtől vasárnapig. A hat programból kettő angol nyelvű, ezzel megszólítva a Debrecenben élő, dolgozó vagy tanuló külföldieket. A főprogramok mellett körülbelül 10 kísérő program kerül megszervezésre. A kísérő programokat tipikusan civil szervezetek és startupok szervezik.

Íme, ezek lesznek a főprogramok
Hétfőn a több éves múltra visszatekintő DebTech Meetupot rendezik meg, amely az informatika és startup vállalkozás témakörében szervez havi meetupokat. Kedden egy angol nyelvű program keretében a Singularity University Debrecen chaptere mutatkozik be egy nemzetközi előadóval, keynote speakerrel.

Szerdán a Debreceni Egyetem szervezésében a Smart Health eseményen az egészségipari innovációk kapnak helyet, hogy bemutatkozhassanak egy ötletverseny során. Csütörtökön egy nemzetközi startupverseny debreceni fordulójára kerül sor, pénteken pedig a Business&Beer tematikus kerekasztal beszélgetése lesz, amely üzleti fókusszal dolgoz fel egy-egy iparágat az induló és fiatal vállalkozókra fókuszálva.

Ezek pedig a kísérőprogramok
Vasárnap lesz a TEDxDebrecenUniversity angol nyelvű motivációs programja a Lovardában. A kísérő programok sorában több civil szervezet is megmutatja magát (Debreceni Startup Kerekasztal, DebrecenHUB, Rés Egyesület, DEVIK üzleti innovációs klub), és számos debreceni startup nyitja meg kapuit egy open office programsorozatra (Slamby, BitNinja, Innonic, Xeropan, CodeYard), valamint egy nagyvállalati innovációs program is bemutatja, hogyan segíti a startup ökoszisztémát.

További részletek

Hozzászólások