Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.22., péntek (Cecília)

10 évig futtatott két nőt egy debreceni férfi

Offmedia- 2017.01.11. 09:56
1001
Volt, hogy naponta 90 ezer forintot is elvett a nőktől.
Vádat emelt a Püspökladányi Járási Ügyészség egy férfi ellen, akiről kiderült, hogy két nőt is futtatott.

A férfi még 2005-ben ismerkedett meg az egyik nővel, akiről tudta, hogy prostituáltként dolgozik. Őt rövid idő eltelte után az " irányítása és az ellenőrzése alá vonta" - fogalmaznak az ügyészségi közleményben. A nő kezdetben Ausztriában és Hollandiában bordélyházakban dolgozott, majd a nagyobb bevétel érdekében a férfi  Svájcba küldte. A nő az általa megszerzett pénz nagy részét  rendszeresen átutalta vagy személyesen adta át a férfinek.

Képünk illusztráció
2009-től kezdődően a férfi a barátnője által Ausztriában folytatott prostitúciós tevékenységet is az irányítása alá vonta, így már  két nő esetében határozta meg, hogy hol dolgozzanak, és utasította őket, hogy telefonon folyamatosan tájékoztassák  a bevétel nagyságáról.

A nők 2014. november 30-ig hetente rendszeresen átadták a vádlottnak bevételük nagyobb részét, ami nemritkán napi 270-300 euró (80-90 ezer forint) között mozgott.

A vádiratban börtön és közügyektől eltiltás büntetés kiszabását indítványozták a büntetett előélető férfi számára, továbbá a lefoglalt és bizonyíthatóan a bűncselekmény elkövetéséből származó nagy összegű készpénz, ékszerek, gépjárművek vonatkozásában vagyonelkobzásra tettek indítványt.

Hozzászólások