Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.20., csütörtök (Rafael)

15 perc alatt kétszer is rabolt egy 17 éves fiú

Offmedia- 2016.05.31. 15:25
291
Pedig néhány száz forintról volt szó.
Még januárban egy 17 éves fiú Debrecenben a Piac és a Kossuth utcák sarkánál megfenyegetett egy nála idősebb férfit. Azt mondta, adjon neki 500 forintot, amíg elszámol ötig, különben megüti. A 41 éves férfi odaadta a pénzt, de a rablónak ez sem volt elég, újabb 500 forintot, majd még a férfi sapkáját is követelni kezdte ezzel a módszerrel.

Körülbelül 15 perc múlva az elvökető leült két fiatal mellé a padra, majd átkarolta a fiút, akitől kért 200 forintot. Miután a fiú a kérésnek nem tett eleget, a gyanúsított azt mondta, hogy elszámol háromig és ha addig nem kapja meg a pénzt, ütni fog. A sértett ellenkezett, ekkor a fiatalkorú követelte a fiú kabátját is, amit megragadott, azonban a fiatal védekezett és nem hagyta, hogy a támadó elvegye azt tőle.

Ebben a buszmegállóban történt az eset
Forrás:police.hu
Az elkövető ezután a sértett sapkáját, sálját akarta megszerezni. A sapkát le is vette a sértett fejéről, ő azonban azt visszaszerezte, majd a barátnője szólt, hogy kihívta a rendőröket a buszmegállóhoz. A fiatalkorú ezt meghallotta és elszaladt.

A rendőrök a fiatalkorút utolérték, elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. Most, hogy a nyomozás lezárult, az illetékes ügyészség előtt vannak a papírok.

Hozzászólások