Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • 5 milliót is megérhet Debrecennek, hogy pluszban tájékoztasson a népszavazásról

5 milliót is megérhet Debrecennek, hogy pluszban tájékoztasson a népszavazásról

Offmedia- 2016.09.13. 04:31
692
A csütörtöki közgyűlésen többek között erről is döntenek.
Október 2-án lesz a népszavazás a kötelező betelepítésről. Úgy tűnik, Debrecennek kiemelten fontos a kérdés, hiszen a csütörtöki közgyűlésen többek között arról szavaz majd a város, hogy beszálljon-e a népszavazási kampányba. Bár még okozhatnak meglepetést a képviselők, de nagy valószínűséggel egyébként a többség erre igent mond majd.

"Debrecen, amely 2015 végéig helyet adott az ország egyik legnagyobb menekülttáborának, pontosan tudja, hogy mit jelent a kontroll nélküli gazdasági migráció. Pontosan ismerjük a tábor működésével járó nehézségeket, a lakosságot terhelő negatív következményeket. A tábor működése nemcsak a környezetében élők mindennapi életét nehezítette, hanem az egész város számára közbiztonsági kockázatot jelentett, folyamatos, kiemelt rendőri jelenlétet és költségvetési források biztosítását igényelte" - fogalmaznak az előterjesztésben.

Papp László, Debrecen polgármestere
Forrás:offmedia.hu
Papp László polgármester az idei költségvetés terhére 5 000 000 forintot biztosítana a népszavazással összefüggő közérdekű tájékoztatás költségeinek biztosítására.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások