Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.23., csütörtök (Dezső)

A gyermekklinikára is eljut idén a Mikulás

Offmedia- 2016.12.02. 13:56
744
A Debreceni Egyetem karitatív szervezete idén is elhozza Mikulását a Gyermekgyógyászati Intézetben gyógyuló kis betegekhez.
A Mikulás december 5-én (hétfőn) délután fél 3-kor érkezik a Gyermekgyógyászati Klinikára, a DEKOM Mentőkutya-szánján. Hűséges segítői (Marci és Alma) is jelen lesznek, amíg a Mikulás minden gyermeknek kiosztja a csomagjait.

Mivel a Mikulás nem ért az orvosláshoz, konzultáció céljából a DEKOM segítőt is hívott az egyetemre  A vizitet Dr. Lala bohóccal (Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány) végzik, aki nemcsak vizsgálatokat végez majd, hanem egy-egy énekkel, verssel és sok-sok nevetéssel segít a gyors gyógyulás elérésében.

Az idei DEKOM Mikuláshoz ismét nagy számban csatlakoztak a Debreceni Egyetem hallgatói is. A Hallgatói Önkormányzat bevonásával nemcsak játékok, ceruzák, rajzlapok gyűltek össze, hanem jelentős mennyiségű csoki is. Ezek szétosztásában a Mikulás krampuszai vesznek részt majd a Klinikán.

A Mikulás természetesen már elküldte DEKOM-os krampuszait előre a hatalmas csomagokkal, hogy a rászoruló családok már a Klinikán tudjanak ruhát, tanszereket és tartós élelmiszercsomagot választani.

Hozzászólások