Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Berki Krisztián egyetemista lett

Offmedia- 2016.09.29. 09:18
1306
Az olimpiai bajnok tornász a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar sportszervező szakán kezdte meg tanulmányait.
Debrecenben élte át első világbajnokságát, itt lett először Európa-bajnok és itt szerezhet diplomát a kiváló tornász, Berki Krisztián. A legendává vált sportoló, akiről nemrég gyakorlatot neveztek el, már beiratkozott a Debreceni Egyetemre, és csütörtökön a DEAC sporttelepen lévő új tornacsarnokot is bejárta. Ez volt az egyik ok, amiért a Debreceni Egyetemet választotta - közölte oldalán a Debreceni Egyetem.

- Debrecenben minden adott ahhoz, hogy a tanulmányaimat ideális körülmények között folytassam. Az oktatók egyéni tanrenddel segítik, hogy a tanulás mellett a felkészülésről, vagy a versenyekről se kelljen lemondanom. De ha el kell jönnöm előadásra vagy vizsgára, akkor sem maradnak el edzések, hiszen itt van ez az új tornacsarnok – nyilatkozta Berki Krisztián.

Forrás:Debreceni Egyetem
- Rég ültem iskolapadban, nyilván nagyon nehéz lesz visszaszokni, de tudom azt, hogy a sport és a családom mellett erre is kell időt szánnom – árulta el a sportoló, hozzátéve, hogy mindig örömmel érkezik Debrecenbe, hiszen itt, ahogy fogalmazott „csupaszív” emberek fogadják.

Hozzászólások