Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.24., péntek (Eszter, Eliza)

Bizonytalanul vezetett, drogot rejtett a 26 éves férfi kocsija

Offmedia- 2016.04.11. 10:00
421
Megállították a rendőrők a férfit, aki előbb tagadta, hogy kábítószert fogyasztott volna.
Hétfő délelőtt közölte a rendőrség, hogy még április 8-án késő éjjel szolgálati gépkocsival Debrecen, Hatvan utcában közlekedtek a Segner tér irányába, amikor előttük egy bizonytalan úttartású személyautóra lettek figyelmesek. Az autót a járőrök megállították és igazoltatták a gyanúsan viselkedő sofőrt, aki az egyenruhások kérdésére először azt állította, hogy sem alkoholt, sem kábító hatású anyagot nem fogyasztott, majd később elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt marihuánát fogyasztott.

Fotónk illusztráció
Forrás:Stocksnap.io
A rendőrök a férfi gépkocsijának utasterét átvizsgálták, amely során egy rekeszben alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit lefoglaltak. A körzeti megbízottak B. Renátót elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, a vezetői engedélyét pedig elvették. A debreceni férfival szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 26 éves férfival szemben – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást és feljelentést tesznek ellene járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Kábítószerrel való visszaélés Magyarországon (2002-2013)
Forrás:MTI

Hozzászólások