Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.17., szerda (Endre, Elek)

Borzasztó: a saját, 9 éves gyermekét kényszerítette szexre

Offmedia- 2016.10.11. 16:14
1008
Eleinte "csak" fizikailag bántalmazta a gyereket, aztán éveken keresztül közösült vele.
A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség vádirata szerint R. Antal vádlott élettársi kapcsolatban élt, élettársával együtt nevelték gyermeküket, a sértettet. A férfi együttélésük során gyakran fogyasztott alkoholt, olyankor bántalmazta az élettársát, alkalmanként a kiskorú sértettet is. Élettársa a bántalmazásokat követően orvoshoz nem ment és a kiskorú sértettet sem vitte, látlelet nem készült a sérüléseikről, feljelentést nem tett a vádlott ellen.

2011-re a szülők kapcsolata teljesen megromlott, a veszekedések gyakoribbá váltak, előfordult, hogy egymást bántalmazták. A férfi ebben az időszakban kezdte el szexuálisan bántalmazni a kiskorú gyermekét, az első alkalomra 2011-ben került sor. Ezt követően, amikor ittas volt, rendszeresen szexuálisan közeledett kicsihez – tartalmazza a vádirat.

2011 december és 2012 május között a gyermek édesanyja munkaidő beosztása miatt többször éjszaka sem volt otthon, s 2012 májusától 2012 októberig csak hétvégén járt haza, így ennek okán a vádlott együtt aludt a sértettel. A vádlott kihasználva, hogy egyedül voltak, a 9 éves sértettel több alkalommal közösült.

Két év telt el, mire felfogta, mit tesznek vele

A vádlott élettársa a kiskorú sértettel 2012 őszén egy másik településre költözött. A kapcsolattartás tekintetében úgy egyeztek meg, hogy a vádlott külföldi, illetve vidéki munkavállalásai miatt akkor viheti a gyermeket láthatásra, amikor otthon tartózkodik és van ideje, így ettől fogva a kiskorú sértettel rendszertelen volt a kapcsolattartása.

2013-ban és 2014-ben a sértett körülbelül 1-2 havonta találkozott a vádlottal, aki akkor közeledett felé szexuálisan, ha kettesben voltak a férfi házában. Erre körülbelül 2-3 havonta került sor.

A kiskorú sértett mintegy 11 éves korában fogta fel, hogy édesapja mit tesz vele. Ettől fogva nem akart menni a vádlotthoz láthatásokra, azonban az édesanyja erőltette a kapcsolattartást. 2015. nyarán mintegy öt éjszakát töltött a gyermek a vádlottal kettesben. Amikor kettesben voltak a vádlott valamennyi alkalommal közösült a kiskorú sértettel.

A vádlott ugyan erőszakot soha nem alkalmazott a sértettel szemben, azonban ő félt a vádlottól a korábbi, vele és az édesanyjával szemben tanúsított erőszakos magatartásai miatt, tartott attól, hogy megveri. A kiskorú sértett az apja évek óta tartó szexuális bántalmazásáról senkinek nem beszélt, mert a vádlott erre megkérte – áll a vádiratban.

A Debreceni Törvényszék szerda reggel tárgyalja az ügyet.

Hozzászólások