Keresés
-18O
Debrecen
2019.04.24., szerda (György)

Brutálisan megölte az idős asszonyt a masszőrnő

Offmedia- 2016.10.18. 17:26
714
Debrecenben tárgyalták újra az ügyet.
A Miskolcon dolgozó vádlott még 2011 augusztusában keveredett nézeteltérésbe egy, a házban lakó 86 éves özvegy asszonnyal. Az idős nőt zavarta, hogy a lakóépületbe idegenek jönnek be, és számon kérte a vádlottól, hogy az általa a házban masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába helyezni az újságot.

Forrás:offmedia.hu
A vita eredményeként a vádlott testszerte bántalmazta a sértettet, a bordáira rátérdelt vagy azt megtaposta. A bántalmazást követően a vádlott egy zsinórral megfojtotta az idős asszonyt, majd felmosta a szépségszalon padlóját. Vásárolt egy takarófóliát, visszament a munkahelyére és a sértett holttestét becsomagolta a fóliába majd ragasztószalaggal körbetekerte.

Ezt követően pedig a testet a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta. Másnap az irodába érkező alkalmazottnak lett gyanús a „csomag” és értesítette a rendőrséget. A vádlott tagadta bűnösségét.

A Miskolci Törvényszék idén áprilisban K. M. E. vádlottat emberölés bűntette miatt 16 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. A Debreceni Ítélőtáblán kedden délután helybenhagyták az ítéletet.

Előzmények:

Hozzászólások