Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Debreceni is van az ország legjobb orvosai között!

Offmedia- 2016.07.07. 11:14
789
Elkészült a magyar orvosok TOP 100-as listája.
A Haszon Magazin friss száma a szakma megítélése alapján a legkiválóbb orvosokat sorolja szakterületek szerint, a fül-orr-gégészektől a szülész-nőgyógyászokon át a gasztroenterológusokig. Ennek során szakorvosokat, kórházigazgatókat, intézetvezetőket kérdeztek meg, hogy szerintük „kik tartoznak a szakma krémjébe”.

Az orvosok szakmai múltjából kiderül, hogy a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem fontos állomások, valamint ebben a „ligában” szinte elvárás a külföldi részképzés. Sokan Németországban, az Egyesült Királyságban, az USA-ban tanultak egyetemi éveik alatt, vagy ott (is) kutattak, dolgoztak - olvasható a cikk ajánlójában.

Pszichiátria területen a legjobb 5 közé bekerült Dr. Frecska Ede (Debreceni Egyetem Pszichiátriai Klinika) olyan nevek közé, mint Dr. Bender Zsuzsanna (Szigetvári Kórház Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály), Dr. Harangozó Judit (Semmelweis Egyetem Közösségi Pszichiátriai Centrum), Dr. Németh Attila (Nyírő Gyula Kórház – Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet), illetve Dr. Unoka Zsolt (Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika, Pszichoterápiás Osztály).

A legjobbak között megtaláljuk továbbá Dr. Bognár László idegsebészt, gyermek idegsebészt (ő az alábbi cikkünkből ismerős lehet), Dr. Csiba László neurológust (Debreceni Egyetem, Neurológiai Klinika), valamint Dr. Turchányi Béla traumatológust (Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet, Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály) is.

Hozzászólások