Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.25., kedd (Vilmos)

Döbbenetes: kukával tolta haza a zsákmányt a tolvaj

Offmedia- 2016.11.17. 13:14
808
A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 15 éves helyi fiút.
Egy nő tett bejelentést a rendőrségre november 13-án reggel 7 óra körül arról, hogy Debrecen, Balaton utcában egy lottózó ajtóüvegét valaki betörte és onnan műszaki cikkeket, édességet, készpénzt és sorsjegyeket lopott el. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést végeztek és megtekintették a biztonsági kamerarendszer felvételeit, amely alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút.

Forrás:police.hu
A lottózó tulajdonosa és annak ismerőse november 16-án Debrecen, Tégláskert utcán felismerték a helyi lakost, akit a helyszínen visszatartottak és értesítették a rendőrséget. A járőrök a 15 éves fiút elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A debreceni fiú beismerő vallomást tett, elmondta, hogy egy kővel betörte az üzlet ajtóüvegét, oda bemászott és az ellopott tárgyakat egy kukába tette, hazatolta, majd a zsákmány egy részét értékesítette.

Még a sütit is megdézsmálta valaki
Forrás:police.hu
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást - közölte a police.hu.

Hozzászólások