Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Drogot küldött a börtönbe egy nő a rokonainak

Offmedia- 2017.01.04. 13:11
1118
A hajdúböszörményi nő nem hétköznapi meglepetést küldött be a börtönbe a fiának és a testvérének.
Egy hajdúböszörményi nőnek még 2015-ben a fia és a testvére is börtönbe került. Az asszony kapcsolattartóként mindkettőjüknek küldhetett csomagot.

A nő megszerezte a fia és a testvére egy-egy zárkatársa kapcsolattartójának nevét és címét, ezeket felhasználva a nevükben 2015. augusztus 4-én és október 6-án csomagot adott fel a zárkatársaknak címezve.

A csomagokban - amelyek tartalmát  rokonainak szánta - filctollakat és cigarettatöltőt küldött és ezekben kábító hatású anyagot helyezett el.

Az intézetben kábítószer kereső kutyával ellenőrizték a csomagokat és megtalálták  tiltott szert, ezért az nem jutott el a fogvatartottakhoz. A lefoglalt növényi anyag új pszichoaktív anyagnak minősül.

Képünk illusztráció
Forrás:police.hu
A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség az asszony ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétsége miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá indítványt tett a lefoglalt növényi anyag elkobzására.

Hozzászólások