Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.20., csütörtök (Rafael)

Drogozott és ivott a debreceni gázoló

Offmedia- 2016.06.02. 08:22
583
Még jogosítványa sem volt.
Súlyos részletek derültek ki a szerdai, debreceni halálos gázolásról. A Böszörményi úton egy autó elgázolt két gyalogost. A baleset során a jármű – amelyben ketten tartózkodtak – felborult, majd fejtetőre állt.

Az egyik gyalogos, egy 28 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentők a másik gyalogost, egy nőt, valamint a jármű sofőrjét és utasát kórházba vitték.

Forrás:police.hu
A Volkswagen típusú kocsi a Böszörményi úton közlekedett a Pesti utca felől a Füredi út irányába, amikor haladása során – egy benzinkút közelében – az útról eddig tisztázatlan okból lesodródott és elgázolta az út mellett tartózkodó négyfős társaság két tagját. A társaság másik két tagja a helyszínről távozott.

A gépkocsi sofőrjével szemben a rendőrök alkoholszondát és kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mindkettő pozitív érteket mutatott, valamint megállapították, hogy a 27 éves helyi lakos soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A megalapozott gyanú szerint a járműben utazó 37 éves férfi – aki jogosítvánnyal szintén nem rendelkezett – úgy engedte át Volkswagen típusú járművének vezetését S. Ákosnak, hogy tudomása volt arról, hogy társa jogosítvánnyal nem rendelkezik és a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt, valamint kábítószert fogyasztott. Az Sz. Krisztiánnal szemben alkalmazott alkoholszonda és kábítószer gyorsteszt is pozitív értéket mutatott.

Forrás:police.hu
A baleset helyszínéről távozó két gyalogost, valamint a fehér furgon sofőrjét a rendőrök azonosították, kihallgatásuk megtörtént.

Hozzászólások