Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Dulakodással indult, bozótvágóval akart véget vetni a vitának

Offmedia- 2016.09.06. 13:45
698
A Debreceni Ítélőtábla tett pontot az ügy végére.
Még 2014 márciusában B. R. vádlott egy barátjának a születésnapi ünnepségén volt, ott egész nap alkoholt fogyasztott, amitől ittas állapotba került. Az esti órákban a vádlott és J. R. még átmentek egy kocsmába, hol a vádlottat ittassága miatt nem szolgálták ki.

Forrás:offmedia.hu
A sörözőben találkoztak J. R. ismerősével, B. Zs. sértettel, aki nem sokkal ezután kiment a helyiségből. A vádlott később megszólította az utcán tartózkodó sértettet, majd „beszólt” neki és megfejelte őt az arcán. J. R. elhúzta onnan a vádlottat, azonban a sértett és a vádlott között a történtek miatt szitkozódás, majd kölcsönös dulakodás alakult ki. A vádlott ekkor elővetette a bicskáját és azzal megszúrta illetve megvágta a sértettet, akihez a kocsma dolgozói mentőt hívtak.

A vádlott és J. R. mindketten saját lakásukba távoztak. Majd a vádlott magához vett 2 bozótvágó kést, visszatért a sörözőhöz, ahol az időközben kiérkező rendőrök irányába haladt miközben artikulátlanul kiabált. A rendőrök a vádlottat megbilincselték. A sértett közvetlen életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Ítélőtábla 5 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit.

Hozzászólások