Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.24., péntek (Eszter, Eliza)

Durván rátámadtak egy ellenőrre Debrecenben

Offmedia- 2016.07.07. 00:58
409
A nyakánál fogva nyomták a jármű oldalának.
Kedden délután egy ellenőr a Debrecen, Füredi Kapunál lévő megállónál az utasok menetjegyét ellenőrizte. Egy férfi és családja érvényes menetjegy vagy bérlet nélkül utazott. A büntetésről szóló csekk kitöltése közben az ellenőrrel V. Tibor Zsolt vitába keveredett, miközben folyamatosan szidalmazta, fenyegette őt - közölte a rendőrség.

Illusztráció
Forrás:police.hu
A végállomáson a férfi leszállt, a jegyellenőrt pedig a karjánál fogva akarta lerángatni a buszról, majd a nyakát megfogva nekinyomta a jármű oldalának. Végül a férfi a családja felszólítására abbahagyta agresszív viselkedését. Az esetről az ellenőr értesítette a rendőrséget.  A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták V. Tibor Zsoltot, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ellenőr az eset következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 44 éves helyi lakos ellen - aki az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások