Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.20., csütörtök (Rafael)

Édes fotók: megszólalt a debreceni négyes ikrek anyukája

Offmedia- 2016.11.28. 15:33
6762
Elhagyhatták az inkubátort a csecsemők.
- A kicsik csak egy napig voltak az intenzíven és olyan szépen fejlődnek, hogy már nincs szükség az inkubátorra. Most egy eggyel alacsonyabb fokozatú megfigyelőbe kerültek, ahol már többet lehetünk együtt – számolt be a jó hírekről az édesanya, Boda Beáta, aki első alkalommal szólalt meg azóta, hogy az ikrek érkezésének híre bejárta az országot.

Forrás:Debreceni Egyetem
Az anyuka arról is beszélt, hogy a császármetszés utáni első nap volt a legnehezebb a számára, de most már ő is jól van. A klinika munkatársainak tanácsaira azonban még mindig nagy szüksége van - számolt be az unideb.hu.

Forrás:Debreceni Egyetem
- A férjemmel együtt még most kezdjük gyakorolni a szülői szerepet. Az orvosoktól és nővérektől nagyon sok segítséget kapunk, ha ők nem lennének, lehet már „kiszaladtunk volna a világból” – fogalmaz a fiatal anyuka.


A négyes ikreknek az egész ország örül. Múlt pénteken Orbán Viktor kereste fel a klinikát, hogy személyesen gratuláljon a csöppségek szüleinek és elismerését fejezzze ki az intézmény munkatársainak. A miniszterelnököt a Gyermekklinika igazgatója, Balla György és Póka Róbert, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika vezetője fogadta és kalauzolta körbe a Koraszülött Intenzív Osztályon.

Forrás:Debreceni Egyetem
Hétfő délben pedig Papp László, Debrecen polgármestere és Széles Diána alpolgármester látogatták meg a családot: kétszázezer forintos támogatást nyújtottak át a szülőknek, és ígéretet tettek rá, hogy jövőben is minden segítséget megadnak a gyerekek neveléséhez.

Forrás:Debreceni Egyetem

Kapcsolódó hírünk:

Hozzászólások