Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.18., csütörtök (Frigyes)

Elfogták a debreceni gyűrűtolvajt

Offmedia- 2016.06.28. 10:00
364
Ékszerüzletből loptt gyűrűket, lecsaptak rá a rendőrök.
Még június 17-én egy férfi bement egy Debrecen, Piac utcában található ékszerboltba, ahol az eladó figyelmét elterelte és ellopott négy gyűrűt. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek az ismeretlen azonosítása és felkutatása érdekében. Az ügyben a rendőrség  felhívást is közzé tett – fotóval – a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfiról.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egyik munkatársa a kép alapján felismerte a keresett férfit, amelyről értesítette a debreceni nyomozókat. A beszerzett információk alapján a rendőrök kedden reggel Hajdúhadházon elfogták a 23 éves helyi lakost, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

Forrás:police.hu
A. Krisztián beismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsított vallomásában elmondta, hogy az ellopott gyűrűket egy zálogházban értékesítette. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások