Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.18., csütörtök (Frigyes)

Elképesztő brutalitással ölte meg a feleségét

Offmedia- 2016.04.25. 16:42
475
A féltékeny férj legkorábban 25 év múlva jöhet ki a börtönből.
A házaspár régen Írországban élt, 2004-ben jöttek vissza Magyarországra, az akkor már 1 éves gyermekükkel. Már amiatt is gyakran veszekedtek, mert a férj szerencsejátékozott, de amikor 2010-ben a családi vállalkozás összeomlott, még nehezebb helyzetbe kerültek. A férj visszament Írországba dolgozni, de a szerencsejáték miatt több millió forintnyi tartozást halmozott fel. A feleségnek "megrendült" a férjébe vetett bizalma, viszonya lett, ugyanakkor a válás lehetőségét is felvetette a férjének.

A férj, miután hazajött, megérezte, hogy az asszonynak lehet valakije, és a viták is mindennapossá váltak. Egyik este a férj a szobájába küldte a gyermeküket, és megkérte, hogy bármit is hall, ne jöjjön ki onnan.

A férfi kérdőre vonta a nőt, aki kijelentette, hogy el akar válni. A férfi ekkor ököllel többször megütötte az asszonyt, aki még át tudott menni a konyhába. A férj követte őt és magához vett egy konyhakést. A nappaliba visszatérve a férfi egy kerámiatállal fejbe vágta a nőt, aki a földre került. A veszekedést meghallották a szomszédok, akik bekiabáltak hozzájuk, hogy hagyják abba a hangoskodást.

Időközben a kislányuk is kijött és látva hogy az anyját bántalmazza az apja, visítva segítségért kiabált. A szomszéd lakó folyamatosan nyomta a lakás csengőjét, a kislány kinyitotta a lakás ajtaját. A férfi ekkor már a felesége mellkasán ült kezében egy késsel. Majd a kislány mögé került és hátulról kitolta a lakás előtti folyosóra, majd visszazárta az ajtót.

Fotónk illusztráció
Forrás:FreeDigitalPhotos.net/Boaz Yiftach
Ezután a vádlott a nála lévő konyhakéssel többször megszúrta feleségét a nyakán, majd egy másik késsel is nagy erővel megszúrta az asszony nyakát. A sértett a helyszínen meghalt. Életét az idejekorán érkező szakszerű orvosi segítség sem menthette volna meg.

A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az első fokú ítéletet, ami életfogytig tartó fegyházbüntetés, 10 év közügyektől való eltiltás volt. A férfi legkorábban 25 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra.

Hozzászólások