Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Előzetesben a dohányboltos rabló

MTI- 2016.05.17. 16:54
315
Nem tétlenkedett a Debreceni Járásbíróság.
Elrendelte a Debreceni Járásbíróság kedden annak a 20 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot vasárnap a városban - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A közlemény szerint a rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást S. Imre hajdúböszörményi lakos ellen.

Forrás:police.hu
A férfi a gyanú szerint május 15-én délelőtt bement az egyik debreceni belvárosi nemzeti dohányboltba, ahol rosszullétet színlelve vizet kért az eladótól. Amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta adni a pohár vizet, az elkövető elővett egy kést a zsebéből és a bevételt követelte. A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő készpénzt a támadónak, aki elmenekült a helyszínről. Az eset során senki sem sérült meg.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak. A 20 éves férfi a nyomozóknak részletes beismerő vallomást tett - ismertette a rendőrség.

Hozzászólások