Keresés
6O
Debrecen
2017.11.22., szerda (Cecília)

Elraboltak egy nőt Debrecenben

Offmedia- 2016.07.22. 15:47
293
Csütörtökön kora reggel tuszkolták a kocsiba.
Három férfi és egy nő jött Debrecenbe Budapestről azért, hogy a nagykátai nőt magukkal vigyék - közölte a rendőrség. A Varga és Iparkamara utcák kereszteződésében egy nő és két férfi odalépett egy ott sétáló ismerősükhöz, akit többször megütöttek és arra kényszerítették, hogy szálljon be a gépkocsijukba és menjen vissza velük Budapestre. A nő megpróbált ellenállni, azonban az elkövetők a hajánál fogva behúzták a kocsiba és elhajtottak a helyszínről.

Forrás:police.hu
Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök jelentős erőkkel forró nyomon kezdték meg az ismeretlen tettesek azonosítását, felkutatását. A beszerzett információk alapján a nyomozók megtudták a menekülő autó rendszámát, így az utakon ellenőrzéseket végeztek. A járművet a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 9 óra körül az M0-ás és az M3-as autópálya csomópontjánál megállították. Az igazoltatás során a budapesti rendőrök a kocsiban meglátták az elrabolt nőt, akit biztonságba helyeztek, a 18 éves L. Zsoltot, a 19 éves H. Lászlót, a 21 éves M. Gyulát, a 23 éves B. Dzsenifert és a 40 éves R. S.-t pedig elfogták.

Forrás:police.hu
A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított négy budapesti és egy siófoki lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 29 éves nagykátai sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Hozzászólások