Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Éveken át molesztálta élettársa kislányát

Offmedia- 2017.03.07. 14:59
680
A gyermek 5 éves volt, amikor elkezdődtek a zaklatások.
A férfi, Cs. Zs. 2004-ben létesített élettársi kapcsolatot és közösen nevelték Miskolcon az asszony előző kapcsolatából született kiskorú lányt. A vádlott és élettársa rendszeresen fogyasztottak alkoholt, gyakorta veszekedtek. Ittas állapotban a férfi bántalmazta élettársát, illetve annak kislányát is.

Képünk illusztráció
A vádlott a sértettet 5-6 éves korától 13 éves koráig, (2004-2012 között) amikor az édesanyja nem tartózkodott otthon, különböző szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette. A sértett próbált ugyan védekezni, de a férfi fizikai erőfölényét kihasználva folytatta cselekményeit. A vádlott többször megfenyegette a sértettet, hogy ha elmondja bárkinek a történteket, akkor elzavarja őt illetve édesanyját is a közös lakóhelyül szolgáló házból.

A gyámhatóság 2012-ben a sértettet az édesapjánál helyezte el. A kislány 2014-ben számolt be apjának a vele történtekről.

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 7 év 2 hónap fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte, amit most a Debreceni Ítélőtábla helyben is hagyott.

Hozzászólások