Keresés
-18O
Debrecen
2019.04.24., szerda (György)

Ezek a buszok máshogy járnak hétvégén

Offmedia- 2016.06.10. 10:00
426
Változás Debrecenben.
A Piac utcán, a villamos sín mellett aszfaltozási munkákat végeznek a szakemberek, ezért forgalmi rend változás lesz a közösségi közlekedésben - közölte a DKV Zrt..

A Piac utca – Kossuth utca – Széchenyi utca kereszteződésben 2016. június 11-én, szombaton üzemkezdettől, június 12-én üzemzárásig aszfaltozást végeznek.

A munkák ideje alatt az 1-es és 2-es villamosok folyamatosan járnak majd, de kisebb menetrendi késésekre számítani lehet a trolibusz- és villamos-közlekedésben, valamint több autóbusz is terelőútvonalon közlekedik.

Képünk illusztráció
Forrás:police.hu
Az aszfaltozás ideje alatt, 2016. június 11-én várhatóan 12 órától üzemzárásig a 19-es, 42/42A, valamint az A1-es autóbusz az alábbi terelőútvonalon közlekedik:

19-es autóbusz:
Jégcsarnok felé: Kossuth utca – Széchenyi utca – Antall József utca – Nemzetőr utca – Miklós utca, tovább az eredeti útvonalon.

A terelőútvonal miatt a Kistemplom és a Miklós utca elnevezésű megállóhelyeket nem érintik
az autóbuszok, helyettük a Debreceni Törvényszék megállóhelyen állnak meg.

Az eredeti útvonalon utoljára a Sámsoni útról a 11 óra 15 perckor induló járat közlekedik.

42/42A jelzésű autóbusz:
Nyugati Ipari Park/Kishatár utca felé: Piac utca – Miklós utca – Nemzetőr utca – Antall József utca – Széchenyi utca, tovább az eredeti útvonalon.

A terelőútvonal miatt a Piac utca és a Debreceni Törvényszék elnevezésű megállóhelyeket nem érintik az autóbuszok, helyettük a Miklós utca és Széchenyi utca megállóhelyeken állnak meg.

Az eredeti útvonalon utoljára a Nagyállomásról a 11 órakor induló 42-es és a 11 óra 48 perckor induló 42A járat közlekedik.

A1-es Auchan vásárlói járat:
Segner tér felé: Piac utca – Miklós utca – Nemzetőr utca – Antall József utca – Széchenyi utca, tovább az eredeti útvonalon.

A terelőútvonal miatt a Piac utca elnevezésű megállóhelyet nem érintik az autóbuszok, helyettük a Miklós utca megállóhelyeken állnak meg.

Az eredeti útvonalon utoljára az Auchan Áruháztól a 11 óra 5 perckor induló járat közlekedik.

Hozzászólások