Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.20., csütörtök (Rafael)

Fásy Ádám és a szépségkirálynő vitt adományokat ovisoknak

Offmedia- 2016.12.21. 16:08
1024
Játékokat adományozott Harkányi Cintia szépségkirálynő és Széles Diána alpolgármester Debrecenben.
A Magyarok Világszépe Szépségverseny idén augusztusban Debrecenben rendezett döntőjének nyertese, Harkányi Cintia szépségkirálynő jótékonysági munkája keretében öt debreceni óvoda, valamint a gyermekvédelmi intézmény részesült nagy értékű játékadományban

Forrás:Erdei Balázs
A szépségkirálynő – a szépség, a jóság és a szeretet nagyköveteként – a karácsony közeledtével ezzel egy kis örömet kívánt a gyerekek hétköznapjaiba csempészni.

Harkányi Cintia az ajándékokat Széles Diána alpolgármesterrel és Fásy Ádámmal, a Magyarok Világszépe Szépségverseny ötletgazdájával közösen a Pósa Utcai Óvodában adta át az apróságoknak december 21-én.

Forrás:Erdei Balázs
Az összességében 1 millió forint értékű adományból a Pósa Utcai Óvodán kívül az Áchim András Utcai Óvoda, a Szivárvány Óvoda, a Mosolykert Óvoda Kismacsi Telephelye, a Margit Téri Óvoda, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye részesült. Minden intézménybe még az ajándékozás napján eljutottak a vadonatúj játékok, így az óvodások még a téli szünet kezdete előtt örülhettek nekik.

Hozzászólások