Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.26., szerda (János, Pál)

Felbontott egy konzervet, megverték érte

Offmedia- 2016.04.11. 13:00
535
Durván megverte ismerősét egy hajdúböszörményi férfi. Egy konzerv miatt.
Egy hajdúböszörményi férfi még március 14-én hívta fel a rendőrséget, mert bántalmazta egy ismerőse. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a sértettet befogadta hajdúböszörményi házába az egyik ismerőse, mivel nem volt hová mennie. Amíg a férfi aludt, a sértett az ő konzervjét kibontotta és annak felét felhasználva főzött ételt. V. Gábor mikor felébredt és meglátta, hogy a másik férfi az engedélye nélkül bontotta ki a konzervet, felszólította, hogy azonnal hagyja abba amit csinál. A sértett erre nem volt hajlandó, el akarta készíteni az ételt, ezért a 41 éves terhelt többször ököllel megütötte a fejét.

Fotónk illusztráció
Forrás:Stocksnap.io
A férfi támadója elől egy másik ismerőséhez menekült a házból, ahonnan együtt hívták fel a rendőrséget. A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a sérültet. A rendőrök V. Gábort otthonában elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A sérült férfi az orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Hozzászólások