Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.26., szerda (János, Pál)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Felkavaró képek: vonat csapott el juhokat, a juhász bíróság elé állhat

Felkavaró képek: vonat csapott el juhokat, a juhász bíróság elé állhat

Offmedia- 2016.07.13. 23:32
424
A juhász nem volt képes irányítani az állatokat.
Még május 17-én történt, amikor egy juhász 140 birkát az Apafa és Hajdúhadház közötti vasúti átjárón akart áthajtani. A juhász nem volt képes irányítani az állatokat és közülük három az éppen akkor érkező vonat elé került.

Forrás:police.hu
A mozdonyvezető hangjelzést adott, majd gyorsfékezett, de nem tudta elkerülni, hogy elüsse a juhokat, amelyek a helyszínen elpusztultak - közölte a police.hu. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki K. Lászlót, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Forrás:police.hu
A 64 éves bocskaikerti férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves