Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Fellökte a 80 éves bácsit és kirabolta

Offmedia- 2016.07.14. 09:39
302
Idős, debreceni embereket fosztott ki a fiatal férfi.
Hétfő délután egy ismeretlen becsengetett egy idős debreceni férfihez, aki kiment a kerítésének kapujához, hogy megnézze ki jött hozzá. A 80 éves bácsi nem engedte be a férfit a kapun, ekkor az elkövető átugrott a kerítésen, ellökte az idős férfit és bement a házba, ahonnan készpénzt tulajdonított el. A támadó azzal fenyegette a bácsit, hogy ha hívni meri a rendőrséget, akkor megveri, majd megszorította a sértett karját és kivette a kezéből a mobiltelefont, majd a helyszínről elmenekült. Az esetről történt bejelentést követően a debreceni rendőröket nyomkövető kutya is segítette a nyomozásban.

Forrás:police.hu
Másnap, kedden este fél 7 körül egy 75 éves férfi tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy ismeretlent beengedett a házába, aki egy pohár vizet kért. Az ismeretlen járkált a házban és közben dicsérte a szép poharakat és a berendezést, majd észrevétlenül magához vette a sértett pénztárcáját és sietősen távozott.

A rendőrök végül szerdán Debrecen belvárosában a kapott személyleírás alapján felismerték és elfogták a 26 éves férfit, B. Józsefet.

Hozzászólások