Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.22., péntek (Cecília)

Félmilliót ér a rendőrségnek, ha tudunk valamit a trafikrablóról

Offmedia- 2017.01.03. 10:35
1026
Dohányboltot rabolt ki a keresett férfi Debrecenben. A rendőrség most nyomravezetői díjat tűzött ki.
Ahogyan arról mi is írtunk, december 9-én este fél 9 körül Debrecenben az Egyetem sugárút és az Ibolya utca sarkán lévő trafikba bement egy ismeretlen férfi, aki fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót és a bevételt követelte. Az alkalmazott a fenyegetés hatására átadta a pénzt a maszkot viselő elkövetőnek, aki ezután a helyszínről elmenekült.

Forrás:police.hu
Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Hozzászólások