Keresés
-18O
Debrecen
2019.03.23., szombat (Emőke)

Féltékenységében ököllel ütötte a férfit, aki meg is halt

Offmedia- 2016.10.17. 15:03
1155
Úgy megütötte, hogy a férfi földre esett, beverte a fejét és meghalt.
B. Róbertet hétfőn ítélték a Debreceni Ítélőtáblán 6 év 6 hónapos szabadságvesztésre. A férfi még tavaly nyáron a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lévő Martonyi településen lévő otthonába érkezett meg ittasan, ahol nem találta otthon az élettársát és a kislányát.

Az asszony egy közös ismerősüknél volt a gyerekkel, mert az ismerős megígérte, hogy beviszi őt és a gyereket kocsival vásárolni Miskolcra, ezen felül korábban többször is adott már kölcsön az asszonynak. Mivel azonban ez az ismerős is ivott aznap, ezért egy kollégájára vártak, aki vezette volna az autót.

A vádlott a bemászott a sértett udvarára és a szobában találta az élettársát és a sértettet az ágyon ülve. A vádlott nem tudott az asszony vásárlási szándékáról, így azt feltételezte, hogy a sértett és a nő között szerelmi viszony van, bár ennek a feltételezésnek semmilyen alapja nem volt. A vádlott ahogy belépett a szobába, a sértettet ököllel többször megütötte, aki ennek következtében megtántorodott, a földre esett, fejét a kemény járólapnak ütve. Az asszony ijedtében a gyermekkel az ölében kimenekült a házból.

Ezt követően a vádlott távozott a lakásból, később a közelben lévő rendőrök őrizetbe vették. A kiérkező mentők már csak a sértett halálát tudták megállapítani. A sértettet ért ütések által okozott sérülések és a halál bekövetkezése között ok-okozati összefüggés állapítható meg. A vádlott tényfeltáró, beismerő vallomást tett.

Hozzászólások