Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.24., péntek (Eszter, Eliza)

Fiatal, részeg lányt akartak hárman megerőszakolni

Offmedia- 2016.10.05. 11:43
3010
Hajdúhadházról jöttek Debrecenbe bulizni, bírósági tárgyalás lesz belőle.
Három fiatal fiú (ketten 18 évesek voltak, egyikőjük pedig 17 éves) még februárban jöttek Hajdúhadházról Debrecenbe bulizni. A fiúk már eleve szexre készültek, az este elején ugyanis vettek egy-egy doboz óvszert, hátha sikerül "összeismerkedni" egy lánnyal.

Eközben a kiskorú lány, a sértett osztálytársaival egy iskolai farsangi rendezvényen vett részt, majd megbeszélték, hogy tovább mennek a városba szórakozni. Egy boltban vodkát és narancselevet vásároltak, amit meg is ittak. Olyan állapotba kerültek, hogy az egyik belvárosi szórakozóhelyen ittasságuk miatt ki sem szolgálták őket, ezért egy másik boltban likőrt és bort vettek. Időközben a társaság a Plázához ért, és miután egyikük rosszul érezte magát, bementek a bevásárlóközpontba. Este 8 óta körül a lány és egyik barátnője kijöttek a Plázából és az ottani kávézóhoz tartozó pódiumra telepedtek le, hogy megvárják a többieket. Nem sokkal később lépett oda hozzájuk a három fiú, a sértett barátnője pedig hamarosan távozott. A sértett egyedül maradt a három vádlottal.

Illusztráció
A fiatal lányon látszott, hogy rosszul érzi magát, ittassága miatt a vádlottak beszélgetni sem tudtak vele. „Olyan ittas volt, hogy nem tudott magáról, nem tudta, hogy hol van és mi történik vele” – fogalmaz az ügyészség.

Az elsőrendű vádlott felvetette, hogy „szexszelni” kellene lánnyal. Azt találta ki, hogy vigyék fel egy Darabos utcai lépcsőházba, az egyikben ugyanis rokonai laknak, így ismeri a kapu kódját. A másik két fiú lányt két oldalról belekaroltak a lányba, felállították és elindultak. A sértettet végig támogatni kellett, alig tudott menni, ittassága miatt egyedül elesett volna. A lányt lifttel a 10. emeletre vitték.

A sértett odafenn a földre feküdt, az elsőrendű vádlott pedig alul meztelenre vetkőztette, majd magára húzta az óvszert és a két másik fiú társaságában közösülni próbált a lánnyal – írja a vád. Ekkor azonban kinyílt egy lakás ajtaja és kilépett rajta egy férfi. Az elsőrendű vádlott felpattant és mindhárman gyalog rohanni kezdtek lefelé. Félúton P. Alex visszaöltözött, amikor azonban az utcára értek, ráeszmélt, hogy fent hagyta a kabátját és az alsónadrágját. A másodrendű vádlottat kérte meg, hogy menjen vissza érte. Amikor M. Richárd a tizedikre ért, látta, hogy a lakó ott beszélget a lánnyal. Felkapta mellőlük a kabátot és leszaladt a földszintre.

Az egyik elkövető
Forrás:police.hu
A három vádlott a lánytól a mobiltelefonját és a karkötőjét is elvette. A telefont végül a közelben, egy füves területen rejtették el.

A támadók még egy ideig a főtéren ücsörögtek, majd mindhárman hazabuszoztak. A sértett vérében a cselekmény elkövetésekor 1,12 ezrelék alkohol volt.

A Debreceni Törvényszék október 6-án, csütörtök reggel tárgyalja az ügyet.

Hozzászólások