Keresés
-18O
Debrecen
2019.04.24., szerda (György)

Figyelem, így változik a közlekedés Halottak napján

Offmedia- 2016.10.26. 11:15
716
Halottak napjához közeledve változik majd a forgalmi rend Debrecenben a temető környékén.
Ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe október 29-én reggel 8-tól november 1-jén este 10-ig Debrecenben a köztemető környékén.

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, a személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket.

Az Ady Endre sugárút Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakaszát egyirányúsítják a Köztemető II. bejárata irányából. A Nagyerdei körút irányából minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket.

A Benczúr Gyula utcát a Pallagi úttól a Köztemető II. bejáratáig egyirányúsítják. Erre az útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, s távozni az Ady Endre sugárúton lehet.
A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított trolibusz-fordulóba – a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével – járművel behajtani tilos.

A 4. számú főút 228+278 – 228+912 kilométerszelvényei között – vagyis a 4-es főútnak a Köztemető melletti szakaszán – az úttest mindkét oldalán, a Benczúr Gyula utcán, a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, az Ady Endre sugárútnak a Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakaszának mindkét oldalán, valamint a Hadházi út páros oldalán megállni tilos.

A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és az azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik majd. A forgalomkorlátozással érintett helyeken, útvonalakon szabálytalanul leállított járműveket – az üzembentartó költségére – elszállítják.

Hozzászólások