Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.24., péntek (Eszter, Eliza)

Fotó: gyerekek is megsérültek a szörnyű balesetben

MTI- 2016.09.05. 23:00
1345
Több sérültet is a debreceni kórházba vittek.
Ketten meghaltak, további ketten súlyos, huszonnégyen pedig könnyebb sérülést szenvedtek a Nagykálló és Geszteréd között hétfő délután történt buszbalesetben - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat. A rendőrség információs pontot állított fel a baleset helyszínének közelében.

Forrás:MTI/Taipusz Attila
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, a rendőrség a baleset helyszínéhez közeli Érpatak község polgármesteri hivatalában este nyolc órától információs pontot működtet, ahol a sérültek állapotáról tájékozódhatnak a hozzátartozók. A rendőrségi helyszínelés még mindig tart a balesettel érintett útszakaszon.

A korábbi tájékoztatás szerint az útszakasz érpataki elágazása közelében ütközött össze egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz. Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a mikrobuszban utazó három ember közül két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője azt mondta, a mentők kilenc mentőautóval és két mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Egy 19 éves lány és egy fiú súlyos fejsérülést szenvedett, őket helikopterrel a miskolci és debreceni kórházba vitték. Huszonnégy könnyebb sérültet a nyíregyházi és a debreceni kórházba szállítottak.

Hozzászólások