Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.25., kedd (Vilmos)

Fotók: Audival menekült a rendőrök elől a cigicsempész

Offmedia- 2016.05.27. 16:50
595
Amint meglátta a rendőröket, megfordult és elhajtott.
Ennél gyanúsabban nem is viselkedhetett volna egy autós, aki meg akarta úszni a rendőri ellenőrzést Téglásnál csütörtök délelőtt. Amint meglátta a sofőr, hogy közúti ellenőrzés van a 4901-es úton, hirtelen lassított, majd megfordult és nagy sebességgel Téglás irányába elhajtott.

Forrás:police.hu
A rendrőök persze azonnal autóba pattantak és üldözőbe vették a menekülő Audit. Az autós végül egy társasház udvarára bekanyarodott, ahol a hajdúhadházi rendőrök pillanatok alatt elfogták őt.

Forrás:police.hu
Az egyenruhások igazoltatták a férfit, aki azt mondta, hogy nem követett el bűncselekményt. A járőrök átvizsgálták a gépkocsi csomagtartóját, amelyben 90 karton zárjegy nélküli cigarettát találtak.

Forrás:police.hu
A 49 éves férfi elmondta, hogy a cigarettát Bökönybe akarta szállítani. A helyszínen olyan információ merült fel, hogy Á. János egy közelben található garázsban további zárjegy nélküli cigarettát rejteget, azonban a férfi ezt tagadta. A NAV időközben kiérkező pénzügyőrei átvizsgálták a bökönyi lakos téglási tartózkodási helyét, ahol 3400 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát és 1,9 kilogramm vágott dohányt találtak és foglaltak le.

Hozzászólások