Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.22., szerda (Júlia, Rita)

Gyerekpornót tárolt a gépén egy debreceni férfi

Offmedia- 2016.05.04. 11:32
355
Elkapták a rendőrök.
Gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Attilával szemben.

Forrás:police.hu
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelzése alapján indult nyomozás során a debreceni rendőrök megállapították, hogy a férfi 2015 októberétől napi rendszerességgel több olyan képet töltött le az internetről és tárolt a számítógépén, amelyeken gyermekeket szeméremsértő módon ábrázoltak. A gyanú szerint a helyi lakos lehetővé tette azt is, hogy a számítógépéhez más is hozzáférjen.

Forrás:police.hu
A Felderítő és az Életvédelmi Alosztály nyomozói összehangolt akció keretében április 30-án házkutatást tartottak a férfi debreceni otthonában, amely során asztali számítógépet, laptopot, memóriakártyákat, valamint CD lemezeket foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint P. Attila a gyermekekről készült képeket és videókat az internetről letöltötte és azokat a számítógépén tárolta. A férfi kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte.

Hozzászólások