Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Gyilkos miskolci masszőrnő: tovább vizsgálják az ügyet

Offmedia- 2016.07.06. 15:27
874
Első fokon 16 évet kapott a nő.
Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2016 áprilisában K. M. E. vádlottat emberölés bűntette miatt 16 év fegyházbüntetésre ítélte. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott masszőrként dolgozott Miskolcon. 2011 augusztusában a munkahelyén nézeteltérésbe keveredett a házban lakó 86 éves özvegy nénivel, akit zavart, hogy lakóépületbe idegenek jönnek be, és számon kérte a vádlottól, hogy az általa a házban masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába helyezni az újságot. A vita eredményeként a masszőrnő testszerte bántalmazta a sértettet, a bordáira rátérdelt vagy azt megtaposta. A bántalmazást követően a vádlott egy zsinórral megfojtotta az idős asszonyt, majd felmosta a szépségszalon padlóját.

Vásárolt egy takarófóliát, visszament a munkahelyére és a sértett holttestét becsomagolta a fóliába majd ragasztószalaggal körbetekerte. Ezt követően pedig a testet a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta. Másnap az irodába érkező alkalmazottnak lett gyanús a „csomag” és értesítette a rendőrséget. A vádlott tagadta bűnösségét.

Az ügyet a Debreceni Ítélőtáblán tárgyalták újra szerdán, ahol az ügyben további bizonyítást rendelt el. Igazságügyi szakértőket és tanút hallgat meg a bíróság, majd a bűncselekmény helyszínén szemlét és tárgyalást tart szeptemberben.

Hozzászólások