Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.16., szombat (Ödön)

Halálra verte a lányt, majd még autóval is áthajtott rajta

Offmedia- 2017.03.23. 15:14
1332
A lány nem akart szexelni a férfival. A Debreceni Ítélőtábla döntött: életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a vádlott.
2015 márciusában P. K. sértett Salgótarjánból haza akart utazni Bátonyterenyére. A vádlott, aki látásból ismerte a nőt, felajánlotta, hogy gépkocsijával hazaviszi a lányt.

Menet közben a férfi megkérdezte a sértettől, hogy 5000 forintért hajlandó lenne-e vele közösülni. A lány az ajánlatra nem válaszolt, hallgatását a férfi beleegyezésnek vélte, ezért a főútról lekanyarodott és egy dűlőnél megállt. A nő ekkor a vádlott szexuális közeledését elutasította, emiatt a férfi csalódott és dühös lett, és a sértettet arcul ütötte.

Közben a vádlott élettársa is telefonált, hogy azonnal menjen haza. A vádlott dühében a sértettet egy, az eljárás során elő nem került rúdszerű, éllel bíró eszközzel a fején többször megütötte.

A lány a földre került, ekkor a vádlott újra ütést mért a halántékára. A koponyatörés következtében a lány eszméletét vesztette és az ehhez társuló kivérzéses sokk rövid időn belül a sértett halálát eredményezte. Az élete azonnali orvosi segítség esetén sem lett volna megmenthető.

A férfi ezt követően visszaült a gépkocsiba, azonban úgy látta, áldozata még életben van, ezért az autóval megfordult, majd folyamatos gázadással a földön fekvő lányra ráhajtott. Ezt követően a férfi visszatolatott és elindult Salgótarjánba.

Az első fokon eljárt Egri Törvényszék 2016 októberében K. Zs. S. vádlottat emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban 35 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhébb minősítésért fellebbezett. Az ügy ezután a Debreceni Ítélőtáblára került, ahol helybenhagyták az Egri Törvényszék ítéletét.

Hozzászólások