Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.15., péntek (Albert, Lipót)

Hétpróbás Mesefutam a családokért

Offmedia- 2017.04.06. 10:09
1450
Egy nap, amikor a család önfeledten együtt lehet.
Idén második alkalommal rendezi meg a Lehetsz Király! csoport a Hétpróbás Mesefutamot. "A rendezvény célja, a csoportunk egyik küldetése, hogy a családoknak lehetőséget biztosítsunk arra, hogy együtt, egymással, jól tudják érezni magukat. Felfedezhessék, amit rohanó napjainkban elfelejtünk: hogy mennyire jó is együtt lenni valamilyen tevékenységben azokkal, akiket a legjobban szeretünk" - árulta el lapunknak Posztós Réka, az esemény egyik szervezője.

A Hétpróbás Mesefutam egy olyan „akadályverseny” a családok számára, ahol kint a szabadban, a vándorút során minden családnak 7 mesés próbát kell kiállnia, hogy megszerezhesse a "felekirályságot". A program kezdetén egy mese kezdetét kapják meg a családok, a feladatuk, hogy a mesét befejezzék, a lehető leghűebben a mese eredeti változatához. A próbák teljesítésével egy-egy információt kaphatnak ennek teljesítéséhez.

Ebben az évben olyan támogatók csatlakoztak a rendezvényhez, mint a Helen Doron Nyelviskola, az Anyabukfenc – Szunai-Káplár Bea-, a Gyerekekháza, a Lángoló Csigák zsonglőrei, de a Mesefutamon megtaláljuk majd a Debreceni Pagony Gyermek könyvesboltot és a Hajdú-Rekord Íz Kft.-t is.

Helyszín: Vekeri - tavi Ifjúsági Tábor és Camping.
A program időpontja: 2017.05.14. 10:00-13:00
További részletek itt.

Hozzászólások