Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.17., vasárnap (Hortenzia, Gergő)

Internetes átverés: számítógépet hirdetett, téglát adott

Offmedia- 2017.02.22. 08:22
758
Olyan dolgokat árult online a férfi, amivel nem is rendelkezett.
Egy 18 éves nő tett feljelentést a Polgári Rendőrőrsön január 23-án, hogy egy közösségi oldalon található zárt csoportban,nőnek adta ki magát egy férfi és álnéven regisztrált felhasználóként egy pár női sportcipőt hirdetett eladásra. A hirdető megállapodott a cipő megvásárlásáról a sértettel, aki a vételárat átutalta a megadott bankszámlaszámra, azonban a terméket nem kapta meg.

Forrás:police.hu
A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Zsolt Attilát, akit otthonában február 20-án elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A rendőrök a 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és megállapították, hogy 2016. november és 2017. január között további legalább négy hasonló bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A nyomozás adatai szerint az egyik esetben számítógépet árult álnéven és miután a vevő átutalta számára a pénzt, a hajdúnánási lakos egy dobozban téglákat küldött neki.


A férfit kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Cs. Zsolt Attila ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások