Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.18., csütörtök (Frigyes)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Kaszával, vasrúddal, törött tetőcseréppel támadtak, lezárult a nyomozás

Kaszával, vasrúddal, törött tetőcseréppel támadtak, lezárult a nyomozás

Offmedia- 2016.09.14. 13:19
712
A vád nem meglepő módon emberölési kísérlet.

Vádemeléssel zárult a 25 éves H. Jenővel szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás, míg a 21 éves H. Lászlóval szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet és súlyos testi sértés bűntett kísérlet, a 47 éves H. Jenőnével szemben pedig garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja.

Az eset még egy éve történt, mikor a három gyanúsított Bagamérban átment a szomszédjukhoz, akivel korábban már többször veszekedtek. A támadók megöléssel fenyegették a 60 éves sérttet és fiát, akiket H. László a nála lévő vasrúddal bántalmazott. A verekedés közben H. Jenőné egy tetőcserepet dobott a 40 éves férfi feje irányába, ami nem találta el, majd folyamatosan bíztatta fiait, hogy bántalmazzák a sértetteket. Egy férfi a verekedést látva szomszédjai segítségére sietett, akit H. Jenő szintén megöléssel fenyegetett, majd a nála lévő kasza pengéjével a fején megütött. A 21 éves férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az igazságügyi orvosi vélemény szerint súlyosabb sérülést is elszenvedhetett volna, a halálos eredmény elmaradása nem az elkövetőn múlott.

A rendőrök a három helyi lakost elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a két férfit bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, a nyomozás a napokban zárult le.

Hozzászólások