Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.23., csütörtök (Dezső)

Kép: így gyászolják itthon a lezuhant brazil csapatot

Offmedia- 2016.12.01. 01:34
920
A debreceni Víztorony is zöldbe "öltözött" szerda este.
A Chapecoense brazil labdarúgócsapat játékosai döntőt játszottak volna a dél-amerikai klubcsapatok bajnokságában, viszont a gépük balesetet szenvedett, miközben a kolumbiai Medellín felé tartott.

"Együttérzésünk jelül, mint számos épület, ma estére a Víztorony is zöld színbe borul" - posztolta szerdán a Nagyerdei Víztorony a Facebookon.

Forrás:Facebook/Nagyerdei Víztorony
A Lamia bolíviai légitársaság Bolíviából induló járata helyi idő szerint hétfőn este zuhant le a Kolumbia északnyugati részén található El Gordo hegynél, La Unión település közelében, röviddel a medellíni nemzetközi repülőtéren tervezett leszállás előtt. Mielőtt az Avro RJ85 típusú gép eltűnt a radarok képernyőjéről, vészjelzést adott le az elektromos rendszer meghibásodása miatt. A kolumbiai polgári repülés vezetője azt mondta: a hatóságok nem zárják ki, hogy a repülőgépnek a lezuhanás előtt kifogyott az üzemanyaga, erről számolt be ugyanis a balesetet túlélő egyik légiutas-kísérő.

A zuhanást a gép hat utasa élte túl, 71-en meghaltak, köztük nem végleges adatok szerint a Copa Sudamericana döntőjére utazó együttes 19 játékosa.

Hozzászólások